Zagotovite si briljantno sliko izjemne ostrine ter živahnih barv. Sony predstavlja LED TV sprejemnik z diagonalo 108 cm (43''), ki predvaja vsebine v Full HD resoluciji velikosti 1920×1080. Sprejemnik ima visok dinamični razpon, kar pomeni da boste lahko s HDR tehnologijo zaznali tudi najmanjše detajle, kot je lesk kovin ter odsev sončne svetlobe. S tehnologijo X-Reality PRO se ločljivost še dodatno izboljša ter hkrati zmanjša popačenje.

TV sprejemnik Sony bo z vrhunsko sliko in tanko zasnovodopolnil dnevni prostor, hkrati pa njegovih linij ne kvarijo kabli in druga oprema. Oblikovan je nevpadljivo, je tanke oblike in brez motečih elementov. Namestitev TV sprejemnika Sony na steno je enostavna. Dopolnjen je prav tako zvočni sistem, ki vas bo s tehnologijo Clear Audio + popeljal v čudovit svet kinematografske kakovosti zvoka, kar bo še posebej dobrodošlo pri gledanju filmov.

Si želite ponovno ogledati svoj najljubši film? Predvajati najljubši posnetek s portala YouTube? TV sprejemnik Sony vam nudi ogromno možnosti. Omogoča vam med drugim deljenje fotografij, zrcaljenje zaslona pametne naprave na TV in predvajanje ter snemanje prek USB-ja. Hkrati je na sprejemnik naložen operacijski sistem Linux, ki z brezžično povezavo preko WiFija omogoča gledanje vsebin preko spletnih platform kot je Youtube in tako naprej.


Tehnične podrobnosti
Diagonala
109 cm
Velikost zaslona
43"
Format zaslona
16:9
Ločljivost HD
Full HD 1920 × 1080
Osveževanje zaslona
400 MHz
Vrsta osvetlitve
Edge LED
Zvok (izhodna moč)
10 W
Zvočni sistem
Prostorski
TV tuner
DVB-T/C
EPG
Da
Teletekst
Da
3D
Ne
Smart TV
Da
WiFi / WLAN
Da
Povezljivost

2×HDMI, 2×USB, SCART, CI+,

komponentni, kompozitni, slušalke (3.5 mm)

Dimenzije s stojalom
964 x 619 x 236 mm
Teža s stojalom
9.7 kg
BarvaČrna
Energijski razred
A+
Garancija
24 mesecev

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Sony LED LCD TV sprejemnik KDL43WE750B

  • Šifra: TV-0007
  • Mesečni obrok: 26,49€

    Obrokov: 24, Vezava: 24 mesecev
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Redna cena: 635,76€
  • Rok dobave: 3-10 dni
  • Dostava: Na dom ali prevzem v poslovalnici